Saker att göra med barnen

Under längre ledigheter för barnen så kan det vara skoj att hitta på något som alla kan göra tillsammans. Nu behöver det ju inte vara ett planerat program från morgon till kväll utan mer saker som man kan pyssla med under någon timme eller så.

Beroende på vilka egna intressen som finns så kanske man gör något som också barnen tycker är roligt. Vissa saker kanske tar lite längre tid och lite mer planering inför. Att baka kanske är något som man snabbt kan göra. Ta en titt på vad som finns hemma och släng ihop en sockerkaka eller några muffins kanske går att få ihop. I annat fall så får ni planera in och handla det som behövs för er bakning.

Kanske är det så att det är mer aktiva saker som ni vill göra. Sport är något som kan finnas runt knuten vid ert hem. Fotboll på bakgården kanske är det som intresserar. Låt barnen komma med förslag på saker som de vill göra under en ledig dag. Om det inte är allt för avancerat så är det klart att ni ska göra det barnen vill. Det finns roliga sker som inte behöver kosta allt för mycket pengar om det det man önskar.