Present till mor- och farföräldrar

När det nalkas för födelsedag för mormor eller morfar är det aldrig fel att tänka till litet extra. Det är alltid kul att ge bort saker och ting men när det gäller en present till mor- och farföräldrar handlar det mycket om att tänka med ett varmt hjärta. Under de senaste åren har olika intressant tryckgåvor blivit en populär present. Det går att vara innovativ – ta gärna den här tråden som inspiration. Tänk noga igenom vad du tror att mor- och farföräldrar skulle uppskatta mest. Gå sedan till verket och förverkliga deras dröm!

En almanacka som handlar om dina barn

Vad vore inte roligare att få som present än en almanacka som handlar om dina barn. Försök att hitta så många roliga minnen där ditt eller barn leker eller interagerar. Se till att fotona är spännande och visar på att det är liv i luckan. Det kan vara allt från när barnet var liten och satt på pappas axlar till när barnet vuxit upp står på ett par skidor för första gången. Alla minnen glädjer!Gå sedan vidare med att göra en professionell trycksak av det. En almanacka eller varför inte mugg smyckad med dina barn som huvudfigurer kommer att göra succé!

Böcker och film

Boktrycksaker är minnen som går att känna och ta på. Som tidigare nämnts går det att skapa de mest sagolika trycksakerna såsom fotoböcker och collage. Tänk dig att du ger bort en vacker bok som mormor och morfar tror är en roman. När boken öppnas startar den fantastiska historien om dina barn och deras liv från födseln fram till idag.Förhoppningsvis har du vid det här laget fångat levande film på dina barn som du inte riktigt hunnit visa för mormor och morfar. Det går alltid att göra produktionen bättre med mer effekter samt klippa in en vinjett som till exempel säger ”grattis på födelsedagen mormor”.