Det perfekta barnkalaset

Kom ihåg att barn inte bryr sig om perfektion för det första. För det andra, kom ihåg att barn älskar äventyr och överraskningar. Sätt inte för höga krav på dig själv men gå tillbaka till barnstadiet och utmana din fantasi. Vad gillade du som barn när det kom till mat? Förmodligen samma sak som barnen idag?kalas

Enkelhet

Varm korv, glass med jordgubbar till efterrätt och sedan en godispåse för att ta med sig hem är ett säkert kort. Kalaspåsar, hattar och tutor som du lätt hittar lätt på Internet. Med olika tillbehör kommer du att skapa ett minne för flera år åt barnen. Du kan alltid göra egna kalastillbehör om du är kreativt lagd. Vad tror du till exempel om att göra en egen Pinata?

Äventyr

Barn älskar äventyr och mysterier. Hitta på ett tema och utveckla en plan runt omkring ditt tema. Pussel, kartor, ledtrådar och gåtor. Ovanpå det priser som de kan vinna som för bästa utstyrsel eller för den grupp som presterat bäst ifrån sig. Fiskedammen är en gammal lek men än lika rolig för barnen. Låt dem fiska upp en godispåse att ta med sig hem. Kanske vill du erbjuda ett nyttigare alternativ med nötter och frukt istället för traditionellt godis?Enklare leksaker kan också vara ett bra tillägg i påsarna. Såpbubblor, studsbollar och snurror är alla små och billiga leksaker perfekta för den användningen. Även klistermärken, badges och tatueringar brukar vara väldigt uppskattade.

Tema

Att låta fester fokusera på ett tema kan höja varje aktivitet ännu ett steg. Hela havet stormar är ett måste på varje kalas. Använd musik som födelsedagsbarnet tycker om. Gör det mer spännande genom att höja hastigheten på musiken, för att barnen ska röra sig snabbare runt stolarna. En gammal lek som än idag är väldigt populär och blir desto roligare om man lägger ett tema på det, till exempel att alla är pirater.Idag finns det dessutom färdig temaprodukter som gör det enkelt att köpa alla olika delar som behövs för en fest där allt cirkulerar runt ditt barns favoritsuperhjälte, prinsessa eller film. Bland annat papptallrikar, muggar, banderoller och kalaspåsar som vi nämnde ovan finns med tryck för en mängd olika teman. Även tårtan går att enkelt anpassa för temat genom att använda sig av så kallade tårtoblater som helt enkelt är ätbara bilder som man kan lägga på tårtan.Hitta nu på ett tema runt festen och organisera den därefter. Det kommer att bli hur roligt som helst.