Passande klocka till den yngsta i familjen

Att hitta en ny klocka kan vara svårt, speciellt eftersom det finns så många att välja på. Å andra sidan finns det minst en för varje smak. Barnklockor är anpassade för familjens yngsta medlemmar och ser inte riktigt ut som klockor för vuxna.

Ta en titt här för att välja ditt barns nya klocka.

Det positiva med barnklockor

Att barnklockor är gjorda för barnen innebär inte bara att urtavlan ofta har ett roligt utseende med till exempel Bamse på. De yngsta barnen i familjen har oftast mycket spring i benen. Kanske slänger de också av sig sina saker eller tappar dem. Barnklockor har därför ett skydd som inte är gjort av riktigt glas och mjukare armband. Detta gör produkterna mer slittåliga och ökar hållbarheten.

Vad ska du tänka på när du letar klocka till ditt barn?

När du letar efter en klocka till den yngsta i familjen så kan du utgå från en del kriterier. Vilka dessa är kan du och barnet själv bestämma. Du kanske redan vet att ditt barn gillar Bamse, prinsessor eller kanske Paw Patrol och då kan du leta efter en barnklocka med dessa motiven. Att klockan ska vara hållbar och sitta kvar på barnens arm när de rör sig, bör också vara ett krav.